معرفی 3 دسته از انواع لپ ‌تاپ

انواع لپ تاپ

شاید برای لپ تاپ‌ها دسته‌بندی دقیق و مشخصی وجود نداشته باشد و آنها را بتوان بسته به نیاز هر کاربر و یا مشخصات مختلف‌شان به صورت‌های متفاوتی گروه‌بندی کرد. در اینجا ما به سه دسته مشخص اشاره کرده‌ایم:

1. لپ تاپ دانشجویی(Students) 
2. لپ تاپ‌های گیمینگ‌(Gaming)
3. لپ‌ تاپ ورک استیشن(Workstation)

البته این دسته‌بندی را می‌توان به طرق دیگری نیز انجام داد، به عنوان مثال اگر برای شما کم‌وزن بودن دستگاه و راحتی حمل و نقل در اولویت باشد، ماجرا کلا فرق می‌کند و باید به دنبال آن دسته از لپ ‌تاپ‌هایی باشید که تمرکز آنها روی سبکی و کوچک بودنشان است. در این صورت می‌توان به نوت‌بوک‌ها با اندازه متوسط(11 تا 17اینچ) و وزنی در حدود 1.9 تا 3.3کیلوگرم، نت‌بوک‌ها با اندازه و چک(هفت تا 11اینچ) و وزنی در حدود یک تا 1.6کیلوگرم و اولترابوک‌ها با وزنی در حدود یک تا 1.8کیلوگرم و ضخامت بسیار کم و لپ‌ تاپ‌های هیبریدی با اندازه متوسط(10 تا 12اینچ) که با کاربرد دوگانه خود قیمت زیادی نیز دارند، اشاره کرد.

1. لپ تاپ دانشجویی(Students)

اگر قصد انجام کارهای سبک دانشگاهی و اداری مثل استفاده از برنامه‌های ورد، اکسل و تماشای فیلم و مواردی مشابه آن را دارید یا فقط می‌خواهید در اینترنت گشت‌وگذار و ایمیلتان را چک کنید، لپ ‌تاپ‌های اداری و یا دانشجویی گزینه مناسبی برای شما خواهند بود. از این لپ‌ تاپ‌ها می‌توان به خوبی برای نرم‌افزار‌های ادیت عکس، فوتوشاپ و کارهای سبک ویرایشی استفاده کرد. بهتر است لپ ‌تاپ‌های مورد نظرمان حداقل از چهار گیگابایت رم برخوردار باشند و رمی در حدود هشت گیگابایت برای انجام کارهای اداری می‌‌تواند ایده‌آل باشد. در کنار آن حضور CPU قدرتمند کارایی و سرعت دستگاه را بالا می‌برد. برای مثال می‌توان به لپ تاپ‌های VivoBook K550IK- A ،Aspire E5-576G اشاره کرد.

2. لپ تاپ‌های گیمینگ‌(Gaming) 

این لپ ‌تاپ‌ها معمولا صفحه نمایشی بزرگ و وزنی در حدود دو کیلوگرم دارند. از سخت‌‎افزار قدرتمند‌تر، رم پیشرفته، کارت گرافیکی و پردازنده بهتری نسبت به سایر لپ ‌تاپ‌ها بهره می‌برند. صفحه نمایش آنها Full HD و باتری‌ای قوی از آنها پشتیبانی می‌کند.

این لپ تاپ‌ها دارای فن‌های خنک‌کننده قدرتمندتری نیز هستند. از دیگر ویژگی‌های این لپ تاپ‌ها باید به صفحه کلید با نور پس‌زمینه‌اشان اشاره کرد. از لحاظ قیمت نیز لپ تاپ‌های گیمینگ قیمت بیشتری در مقایسه با لپ‌ تاپ‌های دانشجویی دارند. برای استفاده از لپ تاپ‌های گیمینگ حداقل به هشت گیگابایت رم نیاز دارید و اگر آن را تا 16گیگابایت ارتقا دهید خیالتان از عملکرد خوب دستگاهتان راحت خواهد بود. برای مثال می‌توانیم به لپ تاپ‌های ،Razer Blade 15 OMEN 17-CB000 G2-H ،GT75VR 7RE Titan SLI اشاره کنیم.

3. لپ‌ تاپ ورک استیشن(Workstation)

لپ تاپ‌های ورک استیشن‌ چندین کار را به صورت هم‌زمان انجام می‌دهند و توانایی بالایی در پردازش اطلاعات و فعالیت‌های مختلف دارند، همچنین آنها را برای انجام محاسبات سنگین و پیچیده مهندسی به‌کار می‌گیرند و به‌طور ویژه برای رفع نیاز متخصصان سفارش داده می‌شوند و مشاغل مختلف از آنها استفاده می‌کنند. معمولا رم آنها زیاد و CPU قدرتمندی هم دارند.
پردازنده لپ ‌تاپ‌های ورک استیشن از بهترین‌ها و منحصر‌به‌فرد است، سیستم کلی آنها از لپ‌ تاپ‌های گیمینگ نیز جلوتر است. واحد پردازش گرافیک ورک استیشن‌ها(GPU) قدرتمند و پیشرفته‌تر از سایر لپ تاپ‌هاست و کاربری خاص خود را نیز ارائه می‌‎کنند.

افرادی که از نرم‌افزارهای پیشرفته مهندسی مانند نرم‌افزارهای نقشه‌کشی و طراحی سه بعدی، CAD ،Maya ،Autodesk و… استفاده می‌کنند، گرافیست‌هایی که کار ادیت تصویر و مدیا را به شکل تخصصی و پیشرفته انجام می‌دهند می‌توانند از کامپیوتر ورک استیشن استفاده کنند. از لپ تاپ‌های ورک استیشن برای انجام بازی نیز استفاده می‌شود و در این زمینه نیز عملکرد خوبی دارند. برای مثال می‌توان به این لپ تاپ‌ها اشاره کرد:

Dell precision 7730 ،Microsoft Surface Laptop ،HP ZBook 17 G5

برای مشاهده آخرین لپ تاپ های موجود در سایت اینترنتی تلکیت می توانید به قسمت فروشگاه سایت مراجعه کنید.

دیدگاه ها 0

درباره این مطلب دیدگاهی ارسال کنید